Mercasol behandling

En beh​andling tager 1½ dag. Den første dag bliver bilen afmonteret og vasket, tørres med varmluft natten over, og bliver behandlet dagen efter.

En undervognsbehandling omfatter altid hulrum, vanger, inderskærme, motorrum, bagklap og døre. Vi behandler altid ud fra professionelle sprøjteskemaer, som er godkendt af bilimportørerne.

Om din bil bliver behandlet med Pava, Dinitrol eller Tectyl er ikke vigtig, det vigtige er at din bil bliver behandlet.

I polering tilbyder vi alt fra en helt almindelig basis polering til en komplet behandlig med lakforsegler, gummilister, plastik opfriskning, rengøring af fælge/dæk så bilen til sidst ser ud som ny.

Til undervognsbehandling bruger vi Mercasol og til polering bruger vi AutoGlum. Begge produkter er virkelige gode produkter produceret i Sverige, så de passer til det nordiske klima.

Vores værdier er baseret på at vores kunders behov er yderst vigtige, og vi er dedikeret til at imødekomme disse behov. Som resultat her af kommer en stor procentdel af vores kunder igen.

Vi holder til på:

Lyngholmvej 21
Blære
9600 Aars

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak:

Tlf. 41 10 03 04

Få prisen på din bil

Udfyld nedenstående formular, og få prisen på netop din bil.
I forbindelse med fakturering, opbevarer vi personfølsomme data, det vil sige navn, adresse og telefonnummer i mindst 5 år.

JaNej